Enjoy nature....and care....      
                                                                                                                                                                              because there is no planet B !

Ja...wat zeg je over jezelf, nou ja..vooruit dan maar.

Mijn eerste camera kreeg ik op mijn veertiende verjaardag, in 1956....ruim 65 jaar geleden.

Een "FRANKA", made in Bayreuth, Western-Germany (ja er was nog een West- en een Oost-Duitsland) uiteraard met filmrolletje, en later een Olympus-Trip waar ik duizenden dia,s mee geschoten heb..en daarna een Pentax, en toen diverse digitale camera,s, en uiteindelijk bezit ik nu een Canon 90D met divers "glaswerk" waar ik alles mee kan maken wat ik zou willen, nu gewoon nog weer wat meer tijd maken voor deze grandioze "hobby", waarmee je nooit klaar bent, en altijd weer opnieuw verrassende ontdekkingen doet...

De natuur en familie zijn mijn 2 favorieten, waarbij de Waddenzee en vooral het eiland Terschelling, de echte uitschieters zijn...

Oordeel zelf.......maar bovenal....genieten!   Doe ik ook al jaren....E-mailen
Map